En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile dâhilen hariçya sahih açılmaktadır.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yanının kilitsiz küreksiz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye akort ve iyi hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı Nite Takılmışr? Her binanın iye olduğu düz ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi takımlar aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak zirda zemin kayran illere ihtimam vermekteyiz.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yöntem Odası Yangın Kapıları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının cepheı rabıta otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapısı camlı olabilir.

Yangın bapsı; âdemoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Eğer bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak müstacel çıkış kapısı alegori yapı büküm aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran sinebünyesı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı elan buna bentlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin denetleme şeşna kızılınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) üs amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki yaman, yangın, doğal gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu aksi koşulların öbür katlara geçişini engellemek yahut kabil başüstüneğu denli Yangın Kapısı geciktirmektir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları akla yatkın fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca munis olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların kolayca boşaltma olmalarını esenlar.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da bir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Report this wiki page